Η Λήδα Μαρία Γαβριλάκη είναι δικηγόρος με σημαντική εμπειρία στον κλάδο του Εταιρικού Δικαίου και του Δικαίου των Ακινήτων. Δραστηριοποιείται στη Κύπρο και στην Ελλάδα, όντας μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Είναι κόρη του Γεώργιου Γαβριλάκη και συνεχίζει τη παράδοση της άσκησης του δικηγορικού λειτουργήματος του πατέρα της. Στόχος της είναι η υπεράσπιση των δικαιωμάτων και η προώθηση των συμφερόντων των εντολέων της, με τον αποτελεσματικότερο τρόπο.

Παράλληλα με το εταιρικό δίκαιο και το δίκαιο της ακίνητης περιουσίας, ειδικεύεται στους εξής τομείς: Δίκαιο των Συμβάσεων, Εμπράγματο Δίκαιο, Μεταναστευτικό Δίκαιο: GoldenVisaProgram & Πολιτογράφηση, Φορολογικό Δίκαιο και στον τομέα του νομοθετικού πλαισίου που ρυθμίζει την παροχή και άσκηση επενδυτικών υπηρεσιών και χρηματοοικονομικών οργανισμών στην οργανωμένη αγορά.

Ως δικηγόρος και νομικός σύμβουλος προσφέρει νομικές υπηρεσίες στους παραπάνω τομείς τόσο συμβουλευτικού χαρακτήρα όσο και εκπροσώπησης νομικών και φυσικών προσώπων στο Δικαστήριο και στις Δημόσιες Αρχές.

Ως υπεύθυνη δικηγόρος χτίζει επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και επενδύει σε σχέσεις διαρκείας. Διακρίνεται για το πάθος που έχει για την κάθε υπόθεση που αναλαμβάνει, όπως επίσης και για την συνέπεια και την υπευθυνότητα που έχει απέναντι στους εντολείς της.

Διαθέτει ένα δίκτυο συνεργατών δικηγόρων, φοροτεχνικών, οικονομολόγων, ασφαλιστών, μεσιτών και μηχανικών στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κέρκυρα και Κυκλάδες, σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφος, όπως επίσης και σε χώρες του εξωτερικού, συγκεκριμένα στο Βέλγιο, στην Αγγλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες με αποτέλεσμα να είναι πάντοτε σε θέση να διεκπεραιώσει τις εντολές των πελατών της, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Όσο πιό άμεσα δραστηριοποιηθούμε
για να εξασφαλίσουμε τα συμφέροντά σας,
τόσο πιό βέβαιη η επιτυχία.

Είμαστε στη διάθεση σας για να εξετάσουμε την υπόθεσή σας.